Zespół Szkół Technicznych "FABLOK"
w Chrzanowie
Zmień
wielkość czcionki
Zmień
kontrast
Drukuj
Centrum Kompetencji Zawodowych
Trwałość Projektu
Menu
O nas
Dyrekcja i nauczyciele
Pedagog
Program profilaktyczny
Program naprawczy
Zadania pedagoga
Godziny dyżurów
Ważne adresy
Psycholog
Zadania psychologa
Godziny dyżurów
Biblioteka
Historia
Dziennik
Plan lekcji
Aktualny
Archiwalne
Rekrutacja
Nasza oferta edukacyjna
Logowanie do systemu
Rekrutacja - dokumenty
Dla Ucznia
Organizacja roku szkolnego
Praktyki zawodowe
Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe
Egzaminy
Egzamin maturalny
Egzaminy zawodowe
Zebrania z rodzicami i dni otwarte
Harmonogram klasyfikacji
Osiągnięcia
Samorząd szkolny
Podręczniki
Dokumenty szkolne
Statut
Polityka ochrony małoletnich
Procedury postępowania w sytuacjach kryzysowych
Logowanie do E-dziennika
Dla rodzica
Rada Rodziców
Wychowawcy
Organizacja roku szkolnego
Ubezpieczenie
Logowanie do E-dziennika
Partnerzy
Uczelnie
Pracodawcy
Projekty
Aktywna Tablica
Modernizacja Kształcenia Zawodowego II
Projekt 1 "Rozwój edukacji zawodowej w powiecie chrzanowskim poprzez utworzenie CKZ i rozszerzenie oferty edukacyjnej w obszarze głównym elektryczno-elektronicznym i pomocniczym mechaniczno-górniczym" nr RPMP.10.02.02-12-0217/16-00 za okres od 01.10.2021 r. do 30.09.2022 r.
Projekt 2 "Poprawa edukacji zawodowej w PCE w Chrzanowie i ZS w Libiążu poprzez rozwój CKZ i oferty kształcenia zawodowego”nr RPMP.10.02.02-12-0026/19 za okres od 01.09.2020 r. do 31.08.2023 r.
Wolontariat
CKZ
Kontakt
Strona główna
Zarządzenie Dyrektora Zespołu Szkół Technicznych „FABLOK” w Chrzanowie z dnia 12 lutego 2021 r. w sprawie metod i technik kształcenia na odległość lub innego sposobu kształcenia w ZST „FABLOK” w Chrzanowie
Zarządzenie Dyrektora Zespołu Szkół Technicznych „FABLOK” w Chrzanowie z dnia 12 lutego 2021 r. w sprawie metod i technik kształcenia na odległość lub innego sposobu kształcenia w ZST „FABLOK” w Chrzanowie
2021-02-13
Zarządzenie nr 10/2021
Powrót
zamknij
Zamknij menu
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookies. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies.
Akceptuję